[ IBC ]

  • Ecobulk LX
  • Ecobulk LX Composite
  • Ecobulk MX
  • Ecobulk MX Foodcert
  • Ecobulk MX Cleancert
  • Ecobulk MX FP
  • Ecobulk SX-EX

Kullanım ve Performans

Alanın verimli kullanımı ve düşük ağırlık en üst seviye güvenlik ve kullanıcı kolaylığıyla bir araya geliyor; çok yönlü SCHÜTZ IBC sisteminin avantajları ECOBULK‘u en çok kullanılan IBC türü haline getiriyor. Endüstrinin her alanından alınan müşteri geri bildirimleri, karmaşık yük analizlerinin uygulanması ve sonuçları ile yenilikçi tasarım fikirleri bize IBC‘lerimizi nasıl daha da geliştirebileceğimizi belirlemede yardımcı olur.

Dinamik ve Statik Yük

Özellikle IBC‘nin tipik yük durumlarındaki direnci daha da optimize edildi. Yeni seri hiçbir olumsuz etki göstermeksizin üç saatlik titreşim deneyinden başarıyla çıkabilmekte ve istif basıncı dayanımı testinde tonlarca aşırı ağırlığa dayanabilmektedir. Bu sonuçlar yasal gerekliliklerin çok ötesindedir ve günlük kullanımda önemli güvenlik olanakları sağlar.

Forklift işletimi sırasında arttırılmış darbe direnci

Yeni çelik palet, en zorlu koşullarda dahi çok daha fazla direnç gösteriyor. Tamamen yeni tasarımları sayesinde yenilikçi bir derin çekme yöntemi kullanılarak üretilen köşe ve orta bloklar, forkliftin çalışması sırasında ortaya çıkan hasarlara karşı daha fazla çok yönlü koruma sağlar.

Tatmin edici düşme testi sonuçları

Tüm parçaların ve bunların etkileşiminin en iyi hale getirilmesinin yanı sıra, örneğin çelik ızgaranın yatay borularının 4 noktadan kaynatılması gibi yeni üretim yöntemleri yeni ECOBULK serisinin güvenliğini ve güvenilirliğini daha da artırmıştır.

Yüzey temasının %30 daha fazla olması sayesinde daha fazla istif direnci ve güvenliği

Yeni köşe blokları, optimize edilmiş bir geometriye ve yeni merkezleme yardımcılarına sahiptir. Bu özellik, yeni çelik ızgara üst profiliyle birlikte yüzey temasının üçte bir oranında daha fazla olmasını ve istiflenen konteynerlerin genel olarak çok daha iyi bir şekilde birbirine geçmesini sağlar.

ÜYE OLDUĞUMUZ KURULUŞLAR

KALİTE BELGELERİ